*tramp tramp*

Jaha jaha. Ytterligare ett steg mot vuxenlivet har klivits. Igår ringde rektorn och bokade tid för att skriva klart alla papper vilket kommer att ske på måndag. Jag hade räknat med att lönefrågan skulle förhandlas då men det hade inte hon tydligen. Även om jag verkligen är en sopa på det här med löneförhandling (och kanske är det inte så märkligt, jag har ju aldrig gjort det!) så får jag anse mig nöjd med resultatet. Visserligen bor jag i det här fallet vid Sveriges baksida men totalt uselt blev det ju inte heller. Det kändes också faktiskt rätt skönt att allt slit med alla kurser också sågs på med positiva ögon.

Så, vad ska jag göra när jag får min första löneutbetalning då? Kanske köpa en swift till N? ;-) Jag ska i alla fall köpa världens bästa vinterskor till vintern utan att behöva gräva i reahögarna i april året efter. För det är jag värd. Haha.

4 Responses to “*tramp tramp*”

  1. J Says:

    Ja, gud vad underbart det är med två löner. Vi körde ju detta upplägg: 2 ipads, en bee+, en till skaloverall och åh, vad skönt det är att slippa tänka på att alltid köpa på rea, undersöka priser etc.!

  2. Karin Says:

    Ja, det ska verkligen bli helt underbart. M kommer ju att jobba 60% och ändå blir det ”en massa” pengar :-D Jag är helt inne på en ipad jag med. Måste nog gå och klämma på en nån dag ;-) Jag är ju visserligen en riktig rea-människa som älskar när man får massor med grejer för pengarna men bara det här att man inte måste tänka på det precis var eviga gång man behöver något känns toppen! :-)

  3. J Says:

    Ja, I know- jag tänker inte ta ut spec mkt fp i sommar men det blir ändå supermkt :) .

    Ja, jag är likadan med reor men ändå :) . Om du inte kommit dig för att beställa en före juni (när jag är föräldraledig då) kan du få känna på min, haha. Inväntar ivrigt leverans denna vecka (för den vi beställde först har ju någon annan lagt beslag på, ja).

  4. Karin Says:

    Åh, farligt farligt att klämma på vagnar! ;-) Hoppas guldklimpen dyker upp snart så ni kan gå ut och glida ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu