Inställda planer

M jobbar på mässan den här helgen (och nästa). A kom på mig igår med att jag hade ätit upp hennes godis så jag fick ju lova att vi skulle åka och köpa nytt. Det är ju bara det att det, så trevligt nog eller?, har snöat IGEN. Jag har ingen lust att pulsa, krångla och mecka med en barnvagn genom snövallarna (jojo, det är inget fel på den men det är jobbigt ändå). Givetvis är det ju inte heller plogat här ute i ödemarken heller.

Jag mutar A och säger att vi ska baka i stället. Hoppas, hoppas, hoppas att vi har allt hemma… Skulle visserligen behöva hämta två paket (på två olika ställen, först 15 min med bussen åt ena hållet, sen 20 min tillbaka igen, förbi hemma… så jäkla meckigt!) och N behöver blöjor. Ah, M får fixa blöjorna och jag hoppas på en mer framkomlig väg i morgon.

A har börjat pussla. Det är skoj. Hon har varit rätt så ointresserad av allt sånt men nu är det nån fix idé. N verkar inte vara på sitt bästa charmarhumör idag utan ligger och skäller på golvet. Ibland undrar jag om det är en bebis eller en spottkobra jag fått. Göta Petter vad barnet fräser, gurglar och dregglar. Jaja, jag borde vara van, A var ju ständigt genomblöt (på den tiden var dreggelhaklappar ännu knappt uppfunna nämligen…).

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu