Helgen

Japp, nu har det verkligen varit bloggtorka ett tag. Sorry för det, men nu är helgen över och allt är som vanligt (här nöjer vi oss med att fira nationaldagen på respektive jobb).

I  torsdags blev N 10 mån och på fredagen var det invägning på BVC: 11670g och 73cm (det är en gåta att en unge som bara är 73cm måste ha 86 i kläder, men det är väl bredden det beror på…).

Tiomånadersbebisen

På fredagen flyttade en sån här in i huset:


(bild från www.pramworld.co.uk)

Den bor verkligen här på nåder. Somliga av oss är inte alls överens med vagnen, men det ska nog bli rätsida på det med ;-) Och ni tänker; men hallå?! Du hade ju en sån där väl? Men nej nej, det är stor skillnad mellan dem ;-) Det kan vi ta en annan dag föresten.

Fredag var en väldigt innehållsrik dag måste jag säga för dessutom fick jag finbesök av bästa R! Vi hängde på altanen, tjötade som två kaffekärringar (vilket vi nog också är ;-) ) och hade det mycket trevligt. Trots att en skata snodde en bulle… Kvällen ägnades åt grillning tillsammans med M´s bror och hans S.

Lördag och söndag har ägnats åt diverse pyssel och utfärder. En tur till Särö plantskola (eller, hette det verkligen så?), en spontanfika på Stora Amundön, plantering av träd och diverse blommor, funderande över vilken sten som ska inhandlas, färdigställande av plank och tak, och ja… Säkert en hel del annat med. Några smakprov:

Massor med Luktärt (Japp, de ska stå tätt ;-) )


Ett st. takduk


Solrosorna fick äntligen bli omplanterade. De är lite vindbitna stackarna…


Troligtvis väljer vi denna sjösten


Sommarkväll

3 Responses to “Helgen”

  1. J Says:

    Amen gud så tjusigt! Jag vill gärna höra mer om UJ-modellerna. Inte för att jag behöver någon mer vagn men det känns som en del av allmänbildningen! Och haha, att hon måste ha 86- det har inte ens B som nog är 80 cm ;) . Men måste du rulla upp ärmar och ben då eller hur gör ni?

  2. Karin Says:

    :-D

    Haha, ja, jag lovar att jag ska ha en jämförande genomgång av dem snart ;-)

    Ja, alltså, haha. Det är ju främst överdelar som hon har 86 på. Ibland behöver man vika upp nån ärm men oftast går det utan. Och är det kortärmat är ju det problemet löst, haha, som den snygga fika-bodyn. Den är i 86 och sitter som en smäck. Nästan lite tight? ;-) Byxor har hon oftast 80 på än så länge, om de inte är för smala (haha). Tack och lov. (Precis som A verkar hon ha lång överkropp och korta ben)

  3. J Says:

    Strålande! Och jag ska blogga om Been… bara jag orkar ladda över bilder från min telefon någon gång… ;)

    Ah! Ja, vad är det med den bodyn?! Vi har den i 80 och den känns trång! För tjejbebisar? Haha, vi kan nästan inte få på B tights i 80. Köpte zebratights som var tänkt att vara lite kortare i strl 110 och de satt löst och skönt :) . B har också korta ben- jag har lagt undan Lindexbyxorna i strl 62 nu men de skulle säkert passa (lade undan dem för att jag var trött på att se henne i dem jämt när D valde kläder ;D).

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu