Fredag

Så har jag äntligen betat av litteraturen till första tentan. När ska jag skriva den då? Förslagsvis börjar jag i kväll. Och vad handlar den om? Jo, första delen går ut på att granska en tidning ur diverse perspektiv. Jag hade tänkt bita tag i Vi Föräldrar om jag hittar nån här ute i friggeboden. Vad tror ni, riktar den sig till föräldrar eller kanske till mammor ;-) ?

Nåja. I del två ska de samtida massmediefenomenen/interaktiva och sociala medier diskuteras. Och eftersom det inte är en avhandling som ska skrivas utan ett par sidor går det finfint att avgränsa detta lite till ett specifikt fenomen. Vad ska jag välja? Familjeliv kanske? HAHA. (Fast det kanske vore dumt att utmana ödet eftersom jag håll mig därifrån den senaste månaden. Risken för återfall är allt för stort ;-) )

Jaja. Om jag har ork får jag börja i kväll. Det finns ju ändå inget att se på TV. Det är värre att få ihop tiden de gånger det finns nåt att se…

4 Responses to “Fredag”

  1. J Says:

    Intressant! Vi föräldrar är OK ur genuspersp. tycker vi (vi har diskuterat det en del här hemma när vi gick igenom varenda tidning i värsta research mode förra året).

    Ja, snälla ta ‘familje’liv. Du kan ju smala in dig på vilka kategorier de erbjuder i forumet- det säger ju en del om vilka diskussioner man styr in medlemmarna i.

  2. Karin Says:

    Åh, det låter lovande! :-) Det var så längesedan jag läste Vi Föräldrar jag inte har så bra koll längre, så det ska bli skoj! (och har du nåt tips på nåt skräckexempel på tidning?)

    Haha, ja, det hade ju varit så roligt ;-) Men det värsta är att jag redan nu vet att jag skulle ha så himla svårt för att hålla mig dels objektiv och dels till givet sidantal, haha! ;-) Men som sagt, man skulle ju som du säger kunna begränsa det till vilka kategorier som erbjuds eller vad som faktiskt diskuteras under vissa ämnen som man tycker borde röra båda föräldrarna lika mycket. Hmm, detta får jag grubbla vidare över ;-)

  3. J Says:

    Jag tycker att det låter toppen! Hoppas att du kommer in i det snart- alltid svårt att komma in i flowet tycker jag. Själv tar jag forskningspaus idag tror jag, går på det imorgon igen.

  4. Karin Says:

    Ja men visst är det svårt? Jag brukar inte ha så jättesvårt för det men nu var det värre än på länge.

    Låter skönt med en liten paus. Hoppas ni får en trevlig lördag :-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu