What´s about the fön?!

Jodå, jodå, jag har varit hos frissan. Det har skett ungefär lika ofta som jag har fött barn de senaste åren ;-) (Dessutom är det nu mer så sällan som jag är utan något av mina barn att jag ibland kommer på mig själv med att undra vart jag har dem, om jag kanske har glömt dem i affären, när jag väl ger mig ut ensam…)

Men, ärligt talat. Vad är det med vissa frisörer och deras hårföner (hårfönar? vad heter det?!)? Sist jag klippte mig (på ett annat ställe än denna gång) kom jag ut därifrån och såg ut som Valerie i Beverly Hills. Jag ägnade halva dagen åt att platta ner håret… Så gissa om jag blev nervös (men självklart säger man ju inget..!) när frisören även denna gång raskt avslutar sessionen med rundborste och fön.

Nåja. Nu föll sig ju lyckan som sådan att jag hade mössa med och att regnet vräkte ner. Väl hemma var jag alltså platt och fin igen och rätt så nöjd med resultatet :-) Nu är det bara färgen som ska fixas till.

(Är plattången som fenomen död? Är det bara jag som harvar på med den?)

4 Responses to “What´s about the fön?!”

  1. J Says:

    Supersnyggt! Jag har aldrig ägt en plattång- däremot är fönen min bästa vän :D .

  2. Karin Says:

    Tack =) Åh, men då borde du ju känna till hemligheten med fönen?! :-D

  3. Mari Says:

    När jag var hos frissan senast (för fyra år sen eller nåt) sa jag att jag gillar det platt. Och så platt har mitt hår aldrig varit; det är spikrakt normalt men ändå stod hon och jobbade med plattång.

  4. Karin Says:

    Hmm, det kanske är till den frisören jag ska gå ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu