Varför har jag ingen klänningsgarderob?

Ja, kan ni svara på det? Nu händer det ju visserligen ytterst sällan att jag befinner mig i sådana situationer som kräver en rekorderlig klänning. Men ändå, det hade ju varit fantastiskt trevligt att bara kunna öppna garderobsdörrren och plocka ut en snajsig blåsa när andan faller på.

Jag äger två klänningar (ja om man nu räknar sånna klänningar då). Och eftersom det inte går att använda samma klänning två gånger är ju utbudet rätt skralt (att den ena dessutom kräver en kroppshydda på typ 90kg och en gigantisk gravidmage  gör ju att det inte är så våldsamt troligt att den kommer att bäras igen) om man säger så…

Det närmsta en klänningsgarderob jag kommer är min syster. Hon har en och det är så häftigt (och det är onekligen ett antal om man räknar med döttrarnas klänningar). Ännu coolare är väl att hon sytt dem själv. (Nu hade det varit jättepassande med en bild så klart…)

Så vad ska jag göra? Flytta dit och anställa henne?

(F.ö. är det rätt läskigt att det skiljer typ 30kg mellan bilderna. Hua.)

Och självklart är det min syster som knåpat ihop kreationerna ovan.

6 Responses to “Varför har jag ingen klänningsgarderob?”

  1. annica (systern) Says:

    bara att komma vet du. :)

  2. Karin Says:

    Haha, det är bra det. Det ska jag komma ihåg ;-)

  3. J Says:

    Nice! Jag har sjukt mycket klänningar som jag i princip aldrig använder- dock bara en balklänning (och en bröllopsklänning då). Kinaresa rekommenderas varmt! ;)

  4. Karin Says:

    Ja, det hade varit nåt det! :-D

  5. Mari Says:

    Jag blir lite bitter när jag ser sånt. Mest för att inspirationen och kreativiteten inte infinner sig hos mig (eller så har jag inte tid).

    Tycker att du ska bjuda hem henne på en semesterresa hos er så hon kan sy lite till dig. All inclusive.

  6. Karin Says:

    Ah, men det är ju därför jag gillar dig Mari, för att du är lite bitter ;-) Så slipper jag vara det helt ensam *s* Och det där var faktiskt en jättebra idé :-D (sen ska jag tvinga mina vänner att gifta sig och ha flådiga barndop och liknande så jag får nån anledning till att ha på mig alla fina klänningar ;-) )

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu