Fredagsmys

Har varit på BVC idag. 9.5kg (på ett ungefär) vägde barnet in sig på. Det här med att mäta gick inget vidare (samarbetssvårigheter från bebisens sida) så hon fick snällt nöja sig med förra månadens siffror. Det tänkte jag ju inte alls nöja mig med så vi har utövat diverse mätövningar här och kunde till slut konstatera att hon är typ 69cm ;-)

Annars tar vi det lite halvlugnt. Jag, A och N hänger i soffan och har fredagsmys med popcorn och saft. M målar arbetsrummet.

Annars? N har definitivt en fas (under nätterna i alla fall). OMG, jag är helt mosad i hjärnan.

5 Responses to “Fredagsmys”

  1. J Says:

    Mos i hjärnan trots att du inte ammar?! Herregud, det kan ju inte stämma ;D. Jag vet som sagt vad du menar… Nu är jag väldigt nyfiken på om B väger mer än N eller om hon sackat efter. Nästa vecka är det upp till bevis! ;)

    Ha ett fint fredagsmys nu!

  2. Camilla Says:

    Jisses vad hon växer! :)
    Julia har nog aldrig fått en exakt siffra hos BVC, hon ligger alltid som en ostbåge så det blir ca siffror varenda gång.

  3. Karin Says:

    Camilla: Nä, det är ju inte helt lätt att få till det där (och ja, hon fortsätter att vara en baddare ;-) )

    J: Ja VET, helt galet, jag måste vara ett medicinskt under ;-) Jag är mycket nyfiken på B, de har ju varit följeslagare sen start *s*
    Tack det samma :-)

  4. Lisa (Rikemanson) Says:

    Oj väger hon det trots sin ringa ålder. ;-) Tage väger bara 10.3 kg… Förresten så får man ha en moshjärna i din situation. Jag tycker det är konstigt om man inte har det när ens barn har perioder på nätterna… gaaah

    Jaja, hoppas allt är bra med dig trots moset. Läste att dina kakor brinner upp också
    :-( ”cause we are living in a virtual world and u are a virtual girl” eller var det IRL? ;-)

  5. Karin Says:

    Jajemän, sen får man väl inte glömma att hon trots allt vägde 4½kg när hon föddes också så redan där låg hon ju på + ;-) (A vägde också 10.3 vid 1år by the way :-) )

    Ja, det är inte alltid lätt att hålla isär våra olika livsvärldar ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu