Beslutsångest

Sitter här och gräver djupt i godispåsen samtidigt som jag har ägnat snart två timmar åt att försöka få ihop en sån där personlig kalender. Jag tror att vi alla i den här familjen lider av beslutsångest men jag brukar inte vara värst. Just detta moment får mig dock att tvivla på min vanliga förmåga att sätta ner foten s.a.s. Insidan är inte vidare knivig, det är framsidan som ställer till problem. Man ska välja bakgrundsfärg, textfärg och ett tema (t.ex. blommor). På samtliga moment finns 28 olika färger. Ni kan ju tänka er vilka oändliga kombinationsmöjligheter som finns. Jag sliter mitt hår och kommer troligtvis inte att beställa nån i alla fall. Inte detta år heller alltså.

M ringde och berättade att de skulle jobba till 22 i stället för 24. Det var trevligt.

Slängde av en slump ett öga ut i hallen och inser att lila är höstens färg i familjen. En lila jacka till mig , en lila overall till A och en lila fleeceoverall till N :-o Hur blev det så?! Det är bara pappan som ännu inte har upptagits i lila klubben. Och lika bra är väl det kanske… Kanske borde jag helt enkelt satsa på en lila kalender?!

One Response to “Beslutsångest”

  1. Mimmi Says:

    Jag har precis fått hem min andra sådana kalender. Den är underbar! :D I år har det ju kommit fler storlekar – så jag testade den minsta :) Min blev brun med röd text och röd snodd. Linjalen blev blå :D Den gamla är grön med svampar på ;D

    Hoppas du hittar en bra kombo! :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu