Söndag igen ja…

Det är verkligen söndag idag på något vis. Trist väder och segt… Hur som haver har vi i alla fall varit i väg och röstat. Hela familjen. A samlade valsedlar och tyckte att det var svårt att välja eftersom hon inte kunde läsa ;-) Hörde ett annat barn i A´s ålder, tala om för ett annat att ”här ska man välja vem som ska betsämma. Jag tycker att det är jag som ska få bestämma så du kan rösta på mig”. Klokt ;-) Så nu får vi väl se vad som händer. Det känns lite som pest eller kolera ska jag säga. Intressant ska bli att se reultatet på kommunvalet med. Jag hoppas att fler med mig anser att denna stadsdel borde bli en egen kommun i stället för att slås ihop med dess raka motsats… Men som sagt, den som lever får se.

Efter detta övertalade jag M till att åka förbi Backaplan en snabbis. Hoppade in (i världens regnskur) på Kappahl och köpte en ljuvlig lurvoverall till N. Jag gillar inte att den har fötter på. Axl är alldeles för flaxig för att de där små fötterna ska stanna kvar där det är tänkt men det får gå ändå.

(bild från www.kappahl.se)

Jag sprang snabbt in på Johanssons skor och OJOJ vad många snygga stövlar det fanns *suck* Jag hade varken tid eller pengar till några där och då men helt klart är att jag behöver ordna detta nån dag. Eurosko måste jag också kolla först innan jag bestämmer mig…

Just nu har A en kompis här. Det härjas och stökas med samtidigt är de så stora att de kan leka själv på hennes rum. Det är ju kalas =) Och sams är de också ;-)

I kväll är det dax för promenad igen. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag har lyckats göra detta till en vana :-)

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu