Somliga går med trasiga skor…

…andra går med plastpåsar i skorna eftersom de läcker in. Jag har inga skor som tål vatten. Förutom mina fodrade gummistövlar men de är lite väl varma nu. Och det suuuuuger! Dagar som denna, med monsunregn över Blöteborg, hinner jag inte ens komma ut på vägen innan jag kan vrida vattnet ur sockarna. Och ärligt talat är det sådär kul att åka till bvc med prasslande plastpåsar i skorna… Jag måste verkligen ha vattentäta skor! Men vad köper man? *suck*

Idag har vi varit på BVC. Igen. Men det gör inte så mycket för det är trevligt där :-) Lillpuman vägde 5440g och var 57cm. En stadig bit helt enkelt :-)

Annars har vi en snubbe här ute som gräver upp vår gräsmatta just nu. Det är nice. Att slippa göra det själv alltså. ALLT (förutom elen) har min kära karl gjort själv på detta hus så detta är LYX! Att betala för det är väl inte riktigt lika nice ;-) Men det blir nog bra. Det börjas med muren, tror jag, så kommer resten sen. (Men R, du är jättevälkommen att sitta på muren och kasta ägg sen, haha)

Flax-Axl har svårt att komma till ro på dagarna. Verkar som att hon håller på att ställa om mat- och sovklockan och då blir det knas ett tag. Inte heller blir det bättre av dagar då allt blir snett och jag måste väcka henne 18 gånger när hon sover. Då blir hon riktigt grinig. Ja, vem blir inte det?! Nåja nåja. Det ordnar väl till sig. Huvudsaken är att hon sover längre på natten nu.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu