Gurka!
Amen guuud vad bra det blev alltså. Receptet kommer härifrån, efter tips av syster yster (observera att det inte ska vara 1 dl salt dock… snarare en tsk eller så!). Sen skulle det ju vara 12% ättika. Jag får väl erkänna att jag varken då eller nu är nån höjdare på vare sig kemi eller matte så jag höftade lite och tog 1.75 i stället för 2.5 dl. Det blir nog bra. Krondill hade jag inte heller så jag tog fryst hackad Nu ska jag ta mig några Ballerina och låta gurkan gotta in sig…
juni 23rd, 2011 at 13:44
Mums! Själv är jag ingen fan av smörgåsgurka och jag misstänker att det där blir att smaka lite så, eller? Jag vill gärna göra saltgurka dock . Trevlig midsommar!
juni 23rd, 2011 at 14:43
Mäh, gillar du inte smörgåsgurka?! Men det är okej, jag gillar inte saltgurka Och ja, det är den där lite söta sorten (4.5dl socker till 5dl vätska ). Vi får väl se hur det blir *s*
Tack det samma!