Röd dag

Röd dag idag. Det betyder visst ledigt. Ja, för alla som inte jobbar inom serviceyrken, vården, är studenter, har eget företag och en hel hög med övriga (inkl. föräldra”lediga”!!). Därför är denna dag, precis som alla andra röda dagar precis som vanligt, M jobbar. Skillnaden är väl att A har fått åka med till farmor och farfar.

N jobbar hårt med att slita ut sin mor i dag verkar det som. Hon är inte riktigt på humör och är bara nöjd när hon får slå på datorn eller suga på fjärrkontrollerna/datorsladden.

2 Responses to “Röd dag”

  1. J Says:

    Tack gud (jo, för det är väl han som fixat med den röda dagen åtminstone) för att D är ledig idag, och på måndag då. Den här föräldraledigheten känns genast mycket bättre, tillfälligt iaf ;) . fått sova till 8.30, frukosten serverad, bebisen sövd av annan. Och han tog tvätten och gav mig popcorn igår- ah- FOTY!

    Men- skönt att du iaf bara har N även om hon fasar sig :) . Iofs kanske A är rätt bra hjälp men hon kanske också kan behöva lite semester i så fall, haha.

    Håll ut! N har iaf korta faser- B kommer att vara klar i juli, best case…

  2. Karin Says:

    Jag hör att han jobbar hårt för titeln och lyckas rätt bra! ;-)

    Ja, det är bra att hon får semester, för hon är väl också i en fas skulle man väl kunna säga och två faser på samma gång är liiite för mycket vissa dagar ;-)

    Juli, haha…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu