Inte imponerad

När man har en bra kamera blir man bortskämd. Helt klart. Min kära M hade igår inhandlat en liten digitalkamera till mig. Rosa och allt :-D Verkligen söt.

Anledning till detta var att M blir tokig på att jag använder systemkameran från allt till Traderafoton till köttbullerullning. Och visst är det trevligt med bilder men jag håller med. Lite onödigt är det. Men har man ingen annan så vad ska man göra?

Nåja. Testade i alla fall den lilla rosa och här är en del av resultaten. Tyvärr.

Och ja, givetvis kan man inte jämföra med systemkameran men ändå. Inte ens ute blir det bra alltså. Trist. Hoppas vi får lämna tillbax den. För en gångs skull har vi inte handlat på Elgiganten som annars är världsbäst på det där. Helt ok att t.ex. köpa en kaffebryggare, testa den och lämna tillbaka. Märkligt nog men väldigt bra. Jaja. Vi får väl se.

2 Responses to “Inte imponerad”

  1. Mari Says:

    Varför inte använda systemkamera om man kan? Jag är snarare tvärtom; använder den till allt hemma men så fort vi ska iväg orkar jag inte dra med den och blir oftast utan (för vem orkar leta reda på den lilla?).

    Vad ska du annars ha den till? De där konstnärliga bilderna som man aldrig har tid att arrangera ändå?

  2. Karin Says:

    Haha, ja jag använder den gärna. Men det är ju just som du säger; när man ska i väg nånstans så orkar jag aldrig ta med dem och det är tråkigt. Så jag vill ha en liten som jag i alla fall inbillar mig att jag ska ta med mig ut på galej ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu