Växlande molnighet

Ännu en dag. En rikig söndag. Fast utan söndagsångesten och det är inte så dumt. Men samtidigt undrar jag vad jag ska göra med min hjärna och mina fingrar nu när jag inte går i skolan längre?! Kan jag något annat än att gå i skolan egentligen? Höstterminen har börjat och här sitter jag… Nog för att det är fantastiskt roligt och intressant att vara föräldraledig (hmm, eller ja… nu är jag väl inte helt ärlig kanske, i alla fall inte de första tre månaderna…) men ärligt talat alltså. Hur man än vänder och vrider på det saknar jag att prata med vuxna männsikor! Speciellt med tanke på att jag läste på distans hela vårterminen…

Jaja, skit samma.

Idag har det verkligen varit blandat väder :-o Granne J kom förbi en sväng och berättade att de hade varit på stranden och badat. En timme senare såg det ut så här här hemma:

Ingen dålig regn- och hagelskur kan jag lova :-o

A skulle ju givetvis ut och springa i regnet och halkade runt på haglet som Bambi. Men nöjd (och blöt!) var hon ;-)

 

Jaja. Och resten av familjen då? Jodå. M trillade in nångång här under natten efter kvällens partaj. Jag skulle nog nästan kunna säga att han var nära på städad. Inte illa. Sedan fick han sovmorgon denna dag. Så nu hoppas jag verkloigen att han är nöjd ;-)

N har haft en rätt bra vecka. Hon ormar och flaxar fortfarande(fast det är ju sån hon är *s*)  men marathonskrikningarna har faktiskt *peppar peppar* lyst med sin frånvaro de flesta kvällar. Om det beror på Sempers magdroppar eller på Minifom eller vad det nu är vågar jag inte svara på (och inte heller sluta med!) men skönt är det. Jag håller tummarna för att det håller i sig. Men med A började ju skrikveckorna först vi 5 veckor (eller nånstans där i alla fall) så än ska vi inte ropa ”hej”.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu