All by my self… igen.

Idag har det varit en sån där dag då man inte vet om den har varit bra eller dålig. Den har helt enkelt bara varit. Ibland när vi alla är hemma samtidigt är det som att vi bara trampar omkring som en hög osaliga andar och inte vet vad vi ska ta oss till. Inte har vi heller tagit oss för och gjort nåt seiöst. Är vi ovana vid att umgås alla tillsammans? Ja, kanske är det så.

M har i alla fall städat två akvarium och nu ska vi väl äntligen bli av med ett av dem hoppas jag… Själv har jag faktiskt lyckats få ihop 12 bilder till fotoväggen och beställt dem. Jag beställde några bilder till på mina barn för jag känner att det nog faktiskt finns en person som kanske borde få se dem, som inte ens vet att det blivit ett barn till. Eller att jag alls varit gravid… Men det är mycket hon har missat de här åren.  Nåja, några smakprov från bilderna kanske?

Blir nog bra… (Bebisen på bilden är A, 6 veckor, f.ö.)

Och jahapp! Så blev jag visst gräsänka ikväll igen :-o M försvann som en oljad blixt in till stan i en taxi för att se på Nationalteatern. Jag förstår honom. Jag hade inte heller stannat hemma om jag hade fått frågan… Jag hoppas att han inser att denna kväll skrivs upp på ”listan”. För tro inte att det är gratis. Nänä ;-) Så jag får väl sitta här med mina ostbågar och kolla på Bröllopsfotografen på TV4 och hoppas att det blir en lugn kväll.

One Response to “All by my self… igen.”

  1. Maria Larsson Says:

    Jättefina bilder! Duktig du är på att fota!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu