The end of the road

Jaha mina vänner… Eftersom utrymmet här på bloggen visade sig vara ganska så begränsat så har jag bestämt mig för att flytta. Och det känns sorgligt faktiskt. Jag har bara hållit till här i ett år men jag skulle ju ljuga om jag inte sa att det ändå varit ett händelserikt år. På sitt sätt. Men kanske passar det bra ändå. N har fyllt ett år, jag ska börja på ett nytt jobb, gula villan är inte längre gul och jag brukar hävda att jag alltid är öppen för förändringar och förbättringar!

Så tack alla ni som hängt här under året som gått och jag hopps verkligen att ni följer med mig till och genom en ny fas (som vi brukar säga i småbarnsträsket ;-) ).

Love and peace!

… ja just det ja. HÄR ses vi!  Glöm inte att lägga till i favoriter nu ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu