Ettåringen

Ja, igår fyllde ju vår minsta sötnöt 1 år. Och det är bra med så små barn för då skan man sprida ut alla happenings över hela dagen. Till skillnad från med det större barnet då allt ska vara avbockat och klart kl. 07.00. Senast.

Men men. Vi startade dagen med gröttårta (instiftat vid A´s fyraårsdag då hon krävde att få bjuda alla sina kalasgäster på havregrynsgröt) och fortsatte därefter till Bushuset 2 här ute. Jag gillar verkligen det stället. Det är lagom stort så att man lugnt kan släppa sina äldre huliganbarn fritt medan man håller ett vakande öga på det mindre i småbarnsdelen. Så både A och N fick sin beskärda del av lek och bus. Vi tog en pannkaksfika vilken föll A mer än N i smaken och lekte lite till. Därefter åkte vi till Maxi och jag hoppade snabbt in på banken för att lämna in lite papper.

Väl hemma serverades köpetårta och N fick kleta i sig sin bit själv bäst hon ville. Det spektaklet slutade i duschen, även om det mesta faktiskt hamnade i magen. Vad annat skulle man i och för sig räkna med när det gäller det barnet..?

Under en välbehövlig vila för födelsedagsbarnet fick M och A åka till biltema och köpa en cykel till mig så jag kan frakta mig själv till jobbet och N till förskolan. Här passade jag också på att hurta mig med den där saften…

Dagen avslutades sedan med paketöppning, bolibompa och natti natt. Jag tror att det lilla barnet tyckte att dagen var helt okej.

2 Responses to “Ettåringen”

  1. Camilla Says:

    Hon ser väldigt förtjust ut i gröten :) Är det blåbär i eller slog du till och rörde ner några matskedar oBoy? ;)

  2. Karin Says:

    Haha, det är faktiskt sån där blåbär/hallon på burk ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu