2.5l rabarbersaft

Jodå, mitt i kalasandet ställde jag mig och kokade rabarbersaft. Präktigt va? Och helt perfekt hade det ju varit om jag hade tappat upp den på glasflaskor med handskrivna små dinglande etiketter i värsta shabby chickstilen men hallå, nån, måtta får det ju vara. Och ni vet ju vad jag tycker om shabby chick överlag. (Därför hällde jag upp saften i gamla Fantaflaskor i plast utan ettiketter i stället!)

Ett kilo. Ungefär en tredjedel av det som låg i kylskåpet…


Jag jobbade mig och köpte en silduk med ställning för 99:- på Maxi. Värt varenda krona.


Slutresultatet


Bedömd och godkänd!

2 Responses to “2.5l rabarbersaft”

  1. J Says:

    Wow, jag vill också! Men orkar inte köpa silduk, orkar inte köpa något mer, haha.

  2. Karin Says:

    Är det sant?! Hahaha. Men detta var SÅ lätt! Om du nu skulle ändra dig alltså ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu