Snart…

Klockan är 22.50. För exakt ett år sedan hade jag ingen aning om att värkarna skulle börja om ca 3 timmar. Inte heller kunde jag tro att jag skulle ha klämt ut en bebis 4 timmar efter uppvaknandet där mitt i natten. Om det var någon dag jag skulle ha kunnat satsa mitt första barn på att N inte skulle komma så var det på BF. Så det var ju tur att jag inte gjorde det ;-)

Så ja. Imorgon fyller min minsta lilla huligan 1 år. För henne är det ju skitsamma. Jag menar, det är ju ändå för ens egen skull man tycker att just den dagen är speciell. När A fyllde 1 år var jag mitt i en praktikperiod (bodde borta då) så den födelsedagen missade jag. Inte för att det störde henne, hon käkade glass med M och var lika glad för det, men för min egen del var det en smula vemodigt måste jag säga.

Så då skulle man ju kunna tro att allt är klart för det stora kalaset imorgon då nu när jag väl är hemma? Men icke. Och det är väl småsyskonets olyckliga lott i livet ;-) Men. Ett leksaksgarage är inhandlat i alla fall, vi åker till Bushuset imorgon (mest för att A tycker att det vore vansinne att inte fira N på allvar) och någon sorts tårta kommer att tillverkas under dagen. En annons i tidningen är bokad och en och annan ballong som barnet kan sätta tänderna i ska jag nog kunna trolla fram :-)

One Response to “Snart…”

  1. J Says:

    Justja, annons måste man ju ha! Tack för att du påminde mig och grattis grattis igen lilla Nova! Hon kommer att få en toppendag! B-stackaren får ju gå på bröllop på sin dag, haha.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu