Det går emot oss…

Vad vi än ska göra är det alltid något som inträffar och ställer till det. Vi spekulerade i hur det ens kom sig att vi träffades. M hade en teori om att den som hittar på allt jäkelskap helt enkelt tänkte spara lite tid och kraft genom att i alla fall bunta ihop två hopplösa… Det kan ligga något i det.

I morse sken solen. Eller ja, det regnade i alla fall inte och både SMHI och yr.no lovade uppehåll och rätt så hyggligt väder. Alltså svingade sig M upp på ställningen och började måla efter att vi senaste veckan suckat och stirrat ut på the non-stop-regn:

Trevligt, eller hur? Det vara bara det att han inte hann så långt innan himlen öppnade sig och vräkte ur sig en munsunskur utan dess like vilken varade i en så där fyra timmar. Jättemuntert verkligen:

Men, till slut lugnade det ner sig och just den där översta delen kunde målas klart innan kvällen.

Från och med nu tänker vi absolut inte studera några väderprognoser inför det fortsatta arbetet. Vi tänker i stället spå i kaffesump, titta på molnen och svalorna. Det känns mer lyckosamt.

2 Responses to “Det går emot oss…”

  1. J Says:

    Haha, det ser ju lovande ut idag iaf! Fattar inte att det regnade i fyra timmar- kom aldrig mer än de där stänken här, knäppt!

  2. Karin Says:

    Ja! Idag har det gått en smula bättre ;-) (Givetvis inte helt utan incidenter, mer om dem senare…). Nä, mycket märkligt :-o

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu