Promenad

Jag fick sms om att mina skor från brandos.se hade kommit. Det är en liten bit att gå för att hämta dem. En lagom liten promenad om man är 28 år eller bebis och sitter i vagn. Inte lika lagom om man är fem år och tycker att promenader är skittråkigt.

Men så tänkte jag att vi kanske skulle prova att låta A cykla dit. Det är mestadels cyckelväg men en och annan väg måste korsas. Speciellt rondellen är klurig i rusningstrafik. Nåja. Sagt och gjort, A fick ta cykeln.

Till en början knorrade hon över att det var uppförsbacke, att det var vingligt, att hon körde på mig och gud vet allt vad det var. Men för en gångs skull nappade hon på mina peppande ord och så småningom tyckte hon att det var rätt skoj. Och jadå, vi kom både dit och hem utan bilolyckor och brutna ben.

Och skorna ja. Det började ju med att A´s inte fanns. Två par återstod, ett till mig och ett till N. Båda får skickas tillbaka för att bytas mot mindre storlek. Om det finns. Vilket jag hoppas. det återstår att se. Men jag måste säga att det verkligen är mödan värt när man själv slipper stå för fraktkostnad för både leverans och retur. Hittar dock inget om hur många gånger man får ändra sig… ;-)

Det var tur att A var med. Nog för att Swiften är en bra vagn men det paketet hade inte fått plats. På något håll tror jag… (Alltså, det ligger ett under vagnen också ;-) )


Vi lekte stayleken på vägen hem. Lite får man väl bjuda de stackars bilåkarna på ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu