Världens sämsta hemmaförälder.

Okej. Det började rätt bra idag. Eller ja. Tillräckligt bra. Sedan ballade allt ur och jag tackar min lyckliga stjärna (eller spillrorna av mitt sunda förnuft?) för att jag inte i ett svagt ögonblick bestämt mig för att vara hemmaförälder för resten av livet.

Jag hade varit världens sopigaste hemmamorsa! Med råge. Och just nu känner jag, efter att ha ägnat 72 timmar åt att mota konflikter i hamn, att jag inte direkt ser fram emot en ny vecka. För det är svårt att bryta dåliga mönster själv.

6 Responses to “Världens sämsta hemmaförälder.”

  1. J Says:

    Haha, nej, tro mig, jag hade varit världens sämsta- jag har ju inte ens stått ut i ett år i streck ;) . Snacka om måndagsångest. Det som håller mig uppe denna vecka är D’s enda semestervecka med start fredag kväll… Får nog ta ett par svängar på Polarn…

  2. J Says:

    Eller ja, i sträck, sorry, jag kan för många språk serru ;D. (Frågan är i vilket av franska, kinesiska, engelska, persiska och spanska man skriver streck, hahaha).

  3. Karin Says:

    Va? Och jag som trodde att du skulle älska att stå i köket och slunga ruccola och andra nyttigheter varje dag i hela ditt liv? ;-) Hahaha. Nä, herregud. Och ja, när jag tänker efter så är ju detta min sista lediga vecka ensam med terroristerna på väldigt länge så ja, varför inte fira det med ett Polarnbesök?! ;-) Kanske skulle vi kunna ta ett gemensamt sådant dessutom?

  4. J Says:

    Haha, ja! Gud så underbart, jag är så avundsjuk! Låter som en toppenidé men jag undrar om jag inte behöver spara mig lite för att orka med mina typ 10 veckor som är kvar… Suck!

  5. Karin Says:

    Haha, ja! Annars skulle vi kunna nöja oss med en kaffe på det dära fantastiska Åhléns ;-) Du får hojta om du behöver rastas ;-) (men spärra kontokortet först ;-) )

  6. J Says:

    Ja! Fast nu när Frölunda har fått världens bästa föräldralounge så är jag trött på Åhléns men för all del, risken är överhängande att jag behöver rastas så vi håller alla alternativ öppna tycker jag! Måste ju kolla om H&M fått in fleece och det lär vara lämpligast att göra i Nordstan :) .

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu