Om förskolehösten

Jo, jag försökte ju få tag på någon av de pedagoger som N ska ha i höst. Det visade sig ju vara lättare sagt än gjort. Som jag förstod det så var det en ”inifrån” och två ”utifrån” som ska vara på den avdelningen och givetvis hade den enda jag kunde prata med gått på semester. Inte alls så konstigt med tanke på att det var två dagar innan stängningen. Men, jag träffade däremot en av dem som ska jobba på samarbetsavdelningen och hon hade tid en liten stund. Hon trodde inte att det skulle vara några problem att skjuta fram inskolningen men kunde ju heller inte lova det till 100%. Med tanke på att de inte befinner sig på rätt plats efter semestern får vi ringa då. Hade varit smidigt att bara gå över och prata med dem, men jaja.  100 frågor har jag också. Mest praktiska sådana och eftersom jag är som jag är vill jag ha svar på dem med en gång. Men det får väl vänta då.

Så i väntan på detta uppdaterar jag barnens garderober. Men tack vare det eviga rea-letandet är vi (jag…) inte helt oförberedda. Och det är faktiskt oändligt skönt att veta att det finns både overaller, regnkläder och stövlar och slippa köpa allt det på ord. pris när det närmar sig. För oj oj vad det springer i väg till två ungar… N är väl så gott som färdig för året. A behöver vinterkängor. Jag hoppas, hoppas att overallen passar henne i år också. Det hade varit najs… A kan nog behöva vantar också. Neråt i storlekarna finns det mössor och vantar för att klä en hel förskolegrupp tror jag… (framför allt mössor…)

Om jag kanske skulle skriva en lista över detta? ;-) Jo, det är nog bäst!

2 Responses to “Om förskolehösten”

  1. J Says:

    Ja, lista! Och åh, ja, vad skönt det är att slippa köpa till ordinarie pris, t o m för ett ynka barn. Svindyrt att ekipera de små liven i varje storlek ju! Men kul, haha.

  2. Karin Says:

    Den är på väg! ;-) Ja, pust, fördelen är ju att de kan ärva lite av varandra, men här är ju allt sålt upp till stl.104/110 typ… Dålig planering verkligen. Men ja, roligt är det! Haha.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu